Laten we beginnen
met een leeg vel papier. 

Papier vergeet mij nietjes zaadjes.jpeg
 

Wie was zij als mens? Wat was haar passie? 
Waar werd ze gelukkig van? 
Hoe heeft hij geleefd? Wat dreef hem?

Het begint bij deze vragen. Samen bedenken we hoe we alles invullen: we kiezen de plek die altijd bijzonder was, het lievelingseten, de mooiste wijn, de levensmuziek.

En alles kan. 

 
Huize Frankendael.jpg

Locaties

Samen komen met familie en vrienden kan bij een crematorium of begraafplaats. Maar ook in je stamkroeg, in een loods, de sportclub, het theater of buiten in het park. Wat was altijd een favoriete plek? 

blomsterkrans.jpg

Natuurlijk en ambachtelijk

Kisten, bloemen, wades, kaarten. Voor uitvaarten worden ontzettend mooie producten gemaakt. Van natuurlijke materialen, door eerlijke handen. 

Amy Neunsinger.jpg

Catering

Goed eten staat steeds vaker centraal. Food trucks, oesters met gintonics, je favoriete Holtkamp croquet, een sitdown dinner aan lange tafels met je signature dish? Of toch koffie met cake, maar dan goed? Wat de wensen ook zijn, met een mooi netwerk van slow food cateraars kunnen we dit invullen. 

violin 2.jpg

Inhoud en detail

Hoe herinner je iemands leven? En hoe kan je laten blijken wat iemand heeft betekend in jouw leven? Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Speeches, muziek, gedichten, foto's, film. Een ritueel. Of juist stilte en rust. 

achtergrond.png

DIY uitvaart

Het is zeker mogelijk om zelf een uitvaart te organiseren, je bent niet verplicht om een begrafenisondernemer in te schakelen. Als je voor DIY kiest, dan geef ik je graag tips. 

 

Wil je met mij in gesprek over de uitvaart?

 
_X8A6595 - kopie.jpg

"Geen grauw gebeuren, liever cocktails en dansen."

IMG_8851.JPG

"Een avondmeditatie zou wel bij me passen."