Workshops en events

Praten over de dood, meer weten over duurzame uitvaarten, aan de slag met je eigen uitvaartwensen, het verhaal van Susanne horen…

 
20 mrt.png

Idéfix Verhalenavond

Woensdag 20 maart 2019
19.00 - 22.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

De Verhalenavond neemt je mee naar verhalen over wakkere initiatieven. Susanne laat je samen met de initiators van Parent Tribe en Fun Base van dichtbij zien wat je meemaakt als je een initiatief ontvouwt, over beren en inzichten onderweg, over vallen en opstaan. Dit zijn verhalen die precies beschrijven zoals het in werkelijkheid gaat. Over de kanteling van droom naar doen die nú gaande is. Een avond waar je ook zelf geprikkeld wordt om in beweging te komen met wat je het liefste doet.

18 jun.png

Inspiratie-workshop
Hoe wil ik herinnerd worden?

Dinsdag 18 juni 2019
19.00-21.30 uur
Locatie in Amsterdam

Misschien ben je al bezig met je laatste afscheid, misschien ben je nog lang niet van plan om dood te gaan. Tijdens deze workshopavond van Susanne doe je inspiratie op over je eigen afscheid ooit. Hoe wil je herinnerd worden, wat laat je achter en wat is dé ultieme manier waarop mensen jouw leven zullen gaan vieren? De workshop is licht, leuk, misschien een klein beetje huilen, maar vooral lachen. Want spoiler: eigenlijk gaat het hartstikke over het leven.

afbeelding+1+Susanne+bij+Afscheid.jpg

Senver
Kan een uitvaart ook duurzaam?

// Speciaal voor Senver-leden

Seniorenvereniging Senver uit Hilversum vroeg me om een ochtendlezing te komen geven voor haar leden over duurzame keuzes bij uitvaarten. Is cremeren milieuvriendelijker dan begraven? En waar kunnen we nog meer aan denken om een uitvaart duurzamer te maken?

 
 

Wil jij Susanne uitnodigen om te komen vertellen over de dood, uitvaarten, duurzaamheid, carrièreswitchen of andere levendige thema’s?
Vraag het gewoon!